tisdag, september 02, 2008

The Times They Are A-changin'



Wohooooo. Jag älskar skolan. Jag & min bundsförvant jobbar på en hemlig checklista för egenskaper hos människor vi ska värva till vårt häng-gäng. Jag har köpt nya spännande böcker som jag ska förkovra mig i så snart jag tagit den första joggingturen på 3 veckor. Feels like forever ago. För mycket jobb & sjukdom. Men nu är det nya tider. The Times They Are A-changin'.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att nån i familjen är excited about school. Hade en helt värdelös första föreläsning på året idag och som toppen på isberget är det världens hets om vem som ska skriva C-uppsats med vem och framför allt om vad. Folk blir sura på varann för att dem ska skriva med nån annan osv. alltså rena kindergarden nivån i här i norr just nu. Måste vara regnet som gör alla galna! Men sååå skönt att du är lycklig, det behöver du! Love

Anonym sa...

like it när du är så pepp. gör mig pepp!

dubbeltänk sa...

jag är en tjej på 27 vintrar som gillar att fika länge, prata om livet och äta choklad. jag behöver ett häng-gäng på hälsa och samhälle varannan torsdag ungefär. det ryktas att ert är det bästa. jag ansöker härmed om att få vara med.

mina egenskaper berättar jag gärna om under en ev. intervju.

mvh
sandra


Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Bloggtoppen.se