lördag, juni 20, 2009

sommaren ´94

Andra har kanske druckit för många snaps & somnat. Jag sitter bredvid kärleken i soffan och är nostalgisk medan han tittar på 'Ben Hur'. Sommaren '94. Då lekte livet hörrni. 14 år. Gothia Cup. VM. VM. VM. Vi sov på altanen. Vi sov i tält hos S.L. Vi var alltid alltid tillsammans. Vi i fotbollslaget. Vi tränade, spelade match, kollad på fotboll. Och vi sjöng den här låten tills vi var hesa och sen sjöng vi lite till. Gjorde Kenneth Larssons målgest. Brolins. Allt beroende på vilken man tyckte var mest bedårande. Av någon outgrundlig anledning tyckte jag Tomas Brolin var het. Fattar absolut inte varför nu. Men men. Man är bara 14 år en gång i livet. Och. Fan. Vad. Kul. Det. Var.

3 kommentarer:

Linda sa...

Brolin?! Haha jag tyckte nog att Henke var snäppet hetare med sina dreads ;-) Those were the days..

cami sa...

Klockren blogg! -94 var guldsommaren! minns ännu våra nervösa skrik i vår tv-soffa, medans balkongdörren var öppen och ljummen vind kom in. Madrasserna på balkongen, nedbitna naglar, halsont, min favvo kenneth andersson, brolin/dahlin, thern, schwartz..alla tommy svenssons killar, hela sveriges killar! å så vi..gothiatjejerna från SFF! spelade matcher i hettan, var glada, men förbannade när jäkla Vås-lag spela ut oss! Disco i lisebergshallen med våra italienare.
Gick förbi lokalen i fråga igår.Minnena flödade..och utanför stod ett gäng i typ samma ålder..vi 15 år sen..nostalgi.
"till alla dem som korsat Atlanten.."

cami sa...

Nu i veckan har det varit Gothia!
Det har varit kul att glädjas med dem som är här och njuter av sitt Gothia. Men ni ska veta att det är andra tider nu. Gothia discot ryms inte längre i en liten lokal på Liseberg utan nu är det Scandinavium som gäller. Hysteriskt mycket kids som snurrar runt där på gatan. Å många är riktigt fulla. Vi, år -94 vi var fulla av extas och livet, vi :) Bättre upp!
Ja, det var trevligt med Gothia. Första matchen spelades mellan, Irak och Usa. Mötet var uppgjort för att visa världen att här på Gothia är vi vänner trots att vi är från olika länder...fint! Irak vann med hela 11-0! Häftigt!


Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Bloggtoppen.se