torsdag, februari 02, 2006

Do one thing everyday that scares you....

Ååååh det är så mycket som skrämmer mig. Men jag gjorde det värsta jag vet igår...jag har stagefright å jag hatar att improvisera. Jag gjorde två saker som skrämde mig alltså. Åh det var en sån enorm lättnade efteråt. Det gick bra. Färdighetsträningen pratar jag om alltså.
Jag fick spela en impotent 60-årig man som ville ha viagra och ingen jävla sexualterapi. Innan jag gick det sa jag till Mr. loverboy att det var det värsta tänkbara scenariot. Åh ja ja män, när det var snart färdigutbildade läkarens tur, spänner han ögonen i mig och säger "jag skulle vilja spela emot en impotent folkhälsovetare"....jag vet inte vad som hade varit värst, att han kallat mig impotent eller inkompetent.... Men med tanke på att jag fick total inlevelse i rollen som impotent så vill jag här med inte kalla mig inkompetent. Så det så!

Vad skrämmer er?

Här kommer ett citat å ni ska gissa vilket underbart ord detta handlar om. Tävling!
Pris? Samma ord som är svaret på frågan....

"ett tillstånd som kännetecknas av att vara engagerad, att vara i världen, att vara med sina medmänniskor och vänner, att vara aktivt och fruktbart engagerad i sina vardagliga sysslor"

Ledtråd: ett ord på tretton bokstäver.

Give it a go! Bless all, Missy

2 kommentarer:

What's Up JR? sa...

Jag tycker inte heller om att tala inför mycket folk. Jag har jättelätt för att rodna och det gör saken så mkt värre...
Att spela impotent 60 åring är också en sak jag helst skulle slippa : )

S I N N E S N Ä R V A R O

Fridens

Anonym sa...

Tycker verkligen att det vore trevligt med lite besök från Linkan. Glöm inte termobyxorna bara. Norrland är inte ett varmt ställe... så ta gärna med dig lite värme också.

Det där med att prata inför folk har ju varit på tapeten förr. Hemskt är det. Jag rodnar också lätt. Undrar om det har nåt med fräknar att göra...?

Tror att jag måste cykla hem nu och bädda ner min hjärna i tv-soffan.


Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Bloggtoppen.se