onsdag, mars 07, 2007

det är visst nån som är tillbaka.

Här sitter jag och är lycklig över att jag fått i gång internet...även om det kostade mig 5000:- (i form av ny dator). Detta inköp betyder också att jag har no more excuses att missa fler deadlines. Jag har helt enkelt återigen tagit tag i mitt liv. Jag är tillbaka.

Jag har de senaste veckorna försökt att acklimatisera mig till min nya hemstad, nya rutiner å ja, det nya livet helt enkelt. I helgen gjorde jag min debut på stureplan utan att ha någon att dela spektaklet med - mycket mycket tråkigt (alltså jag var inte där själv, jag var i sällskap av 3 pojkar. vad jag menade var att jag inte hade en god vän med mig, nån som skulle skrattat åt det hela lika mkt som jag. nu fick jag vackert sitta å dricka mig berusad istället, å låtsas som om det var min naturliga miljö. jag + köket = sant. typ.) Fick jag mersmak? Njaaae, gratis bubbel å vandra före i köer var ju trevligt att prova på...men det är inte missy-style helt enkelt. Kvällen innan som spenderades på Soldaten Svejk var mer i min smak. Var längesen jag skrattade så mycket att jag hade ont i mungiporna. :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

finally!!! tänkte nästan fråga om du slutat blogga :P utan ngn med dig? var du ensam på stureplan? hmmmm. jag ska komma. och hälsa på. när jag kan. men jag ska till egypten först!! HAHAHAAA

Anonym sa...

neeeej med norpan åker jag. riktig slapp sol och paraplydrinkssemester med tjejen!! kram påre

Blame it on the stones sa...

ja! svejk+starsisters=SANT! det kan man fanimej säga är en riktigt fantastiskt stålande kväll! är såååå lycklig för att du är här. och ikväll ska vi fira internationella kvinnodagen, hylla jämställdheten och ha det ofantligt trevligt igen, fast på mosebacke den här gången! ses snart! :) PUSS

Anonym sa...

Jag är lessen för att jag försvann, men han var sööööööt ;) men nästa helg då ska vi skratta åt spektaklet på riktigt eller se till att hamna på nått ställe värt vår närvaro! Många kramar på bästa dagen efter min födelsedag! Härligt att se att du bloggar igen :)

Anonym sa...

Där är hon ju. Började faktiskt undra om du helt hade gått vilse i den stora staden. =)

cami sa...

Skönt att du är tillbaka,
gött å läsa en ny blogg av dig!

När kommer din bok ut??
Jag älskar dig och ditt sätt att skriva, vill ha mer :)

Puss på dig!


Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Bloggtoppen.se