måndag, januari 21, 2008

sökes: ett alternativt liv.

bortskänkes: tidiga mornar med 40 minuters pendling till närliggande kommun. arbete som kräver mängder av tålamod & en excellent förmåga att hålla långa monologer för en kräsen publik. arbetet utförs med en skadad axel som egentligen gör svindlande ont, men förträngs. då arbetet är mentalt & fysiskt utmattande kan inte någon tillfredsställande fritid förväntas. som plåster på såren får du 9000 :- / månaden. Av dessa välförtjänta pengar går 5000 till hyra, el, bredband, mobil. 1500 :- mat. 600 till SL. Samt numera 700 :- i månaden till CSN (ett studielån som verkligen var värt pengarna, right.). Enjoy.

5 kommentarer:

Blame it on the stones sa...

hej fina-lina! förstår att det suger. det vore ett roligt experiment dock att sätta in som en annons i en tidning och se om du fick någon respons! tycker om dig!

still insurgent sa...

Ehhhhh om jag hade något bättre att erbjuda så hade vi gärna kunnat byteslåna en stund, men ehhhh jaaa duuuuu veeeeet...... jag har saknat dig en massa nu när vi inte setts på jätte länge! Men, men det där andra livet kommer emellan ibland, du vet det där livet som jag faktiskt inte tror att du skulle vilja lånbyta ens för ett par dagar, så därför lite drygt jävla klatschigt! Det kunde vart värre!! (Det hjälper mig för studen att tänka så iaf...) Många kramar!

dubbeltänk sa...

finnes:
nytt liv med kärlek varje dag samt delande av räkningar i södra sverige (alla pengar för att resa försvinner oxå!). i det ingår att var och varannan kväll hänga på schyssta hak med vän som gärna dricker rödvin. (där finns även stranden att ligga på hela somrarna.) kan även innehålla sjuksköterskeutbildning el. drömjobb, whatever you like.

well, sold to the beautiful lina in the back!

Anonym sa...

haha skrattar at s:s kommentar. eller sa kan du salja allt du har, ta med dig karleken och oppna en bar har nere. kan leva gott pa en hundring om dagen. grymt skont...

saknar dig! ska dromma inatt att vi byter liv en stund. drom samma du sa kommer du spendera en dag pa stranden... massa kramar

Anonym sa...

I used to be suggested this web site by my cousin.
I am no longer certain whether or not this put up is written by means of him as
nobody else understand such precise about my difficulty.
You're wonderful! Thank you!

Here is my blog post :: cellulite treatment cream


Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Bloggtoppen.se